Kundeundersøkelse – svenske sagblader i miljøsertifiserte søramerikanske sagbruk

I en bransje der råvarer som papir og tre er spådd å bli dyrere, er presisjon og holdbarhet i produksjonen ekstra viktig, og hver millimeter teller.

Chilenske Juan Moreno, produktsjef hos Polybandas, sørger for at LSABs kvalitetsprodukter er i maskineriet til CMPCs anlegg over hele Sør-Amerika. Juans egen erfaring med LSAB/Mactors produkter strekker seg nesten tre tiår tilbake. «Det er kvaliteten på begge produktene og et høyt servicenivå som gjør at vi velger LSAB/Micor», sier Juan. «Du må kunne stole på begge for å sikre at vi får det beste sluttproduktet.» Da den daværende leverandøren stengte de fleste sagbrukene sine i Sør-Amerika og Juan begynte å jobbe hos Polybandas, ble han spurt om han ville selge Micors sagblader til CMPC.